Transporturi

Start cu dreptul in industria de transporturi

Intentionati sa va lansati afacerea dumneavoastra cu camioane sau un alt tip de business in domeniul transporturilor? Primul lucru pe care ar trebui sa-l aveti in vedere este competitia. Multe companii noi de transporturi sunt deja stabilite pe piata. Veti concura impotriva lor pentru a obtine o cota de piata.

Dar nu este niciodata usor sa supravietuiesti intr-o piata competitiva, fapt deopotriva valabil si pentru industria transporturilor. Puteti fi un conducator de camion extraordinar, dar asta nu presupune neaparat ca sunteti si un afacerist la fel de bun. Trebuie sa invatati siretlicuri pentru a va derula si pentru a va creste afacerea.

Cumparati echipament

Pentru inceput ar trebui sa va concentrati timpul si fondurile spre a cumpara echipamentul potrivit pentru compania dumneavoastra. In orice caz, asta este o decizie costisitoare pe care va trebui sa o luati. Trebuie sa rezolvati cu banii. Puteti incerca sa cumparati ceva la mana a doua sau sa inchiriati ca o ruta alternativa de a dobandi echipamentele necesare companiei.

Pentru a cumpara echipament depuneti un avans si apoi obtineti un imprumut pentru a achita sumele ramase restante in rate. De indata ce ultima rata a fost achitata, echipamentul este exclusiv al dumneavoastra. Il puteti obtine de asemenea in leasing, dar acesta este un proces ceva mai complex, care presupune plata lunara a unei taxe pentru folosirea lui.

Creati un logo atragator

Un logo deserveste multe scopuri. Reprezinta un simbol distinctiv prin care consumatorii stiu ca au cumparat bunuri si servicii de calitate de la o anumita companie. Ajuta de asemenea la construirea identitatii de marca a unei companii. In orice caz, toate aceste avantaje ale unui logo va vor fi asigurate doar atunci cand designul logo-ului dumneavoastra este unic si cand se remarca din multime.

Daca nu sunteti sigur cum ar trebui sa arate logo-ul dumneavoastra, pur si simplu trimiteti tema de lucru catre un site specializat. Pe Internet exista suficiente platforme pentru design grafic in care sute de designeri vor concura pentru a va realiza logo-ul perfect. Astfel puteti obtine un logo pentru compania dumneavoastra dupa un timp scurt de proiectare.

Incepeti sa sunati pentru a obtine contracte

Multi noi transportatori depind de panourile specifice de anunturi pentru marfuri ca sa obtina primii clienti. In orice caz, astfel de servicii sunt costisitoare iar dumneavoastra va trebui sa licitati pentru un pret cat mai mic – ceea ce va va reduce de asemenea si profitul. Un lucru inteligent – ar trebui sa cautati singur clienti.

Ar trebui sa va realizati propria dumneavoastra lista de persoane interesate care, cu ceva efort, ar putea deveni primii dumneavoastra clienti. Multi dintre ei ar putea deveni chiar clienti permanenti. De exemplu va puteti asigura contracte cu firmele din localitate.

Creati carti de vizita

De fiecare data cand intalniti un potential client, inmanati-i o carte de vizita. Acesta este cel mai bun mod de a impartasi datele dumneavoastra de contact. Daca acele carti de vizita sunt atractive din punct de vedere al design-ului, conceptului si al stilului, cu siguranta vor atrage clienti catre afacerea dumneavoastra. Mai mult de atat, oferirea cartii dumneavoastra de vizita clientilor reprezinta un mod sofisticat si profesional de a le prezenta afacerea de transport pe care o derulati, si de a le furniza datele dumneavoastra de contact.

Please follow and like us:
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *