Te pregatesti sa iti faci un tatuaj, dar nu stii unde?

Exista cateva lucruri in viata care sunt mai greu de gestionat decat altele, printre care si gasirea unui salon bun de tatuaje, care sa nu fie foarte scump. Pentru a te ajuta putin, am venit cu o lista de cinci sfaturi despre cum sa alegi salonul castigator.

1. Trebuie sa stii ce iti doresti. Pare un daaa, logic! destul de mare, dar sa stii ce vrei este esential atunci cand alegi un salon de tatuaje, de aceea vorbim mai intai despre asta. Mersul intr-un salon aleatoriu si aratarea catorva forme de pe o plansa functioneaza cu adevarat numai daca ai deja o gramada de tatuaje si poti risca ca unul ales la fata locului sa fie rau. (Aici, camuflarea este esentiala.) In schimb, gandeste-te cu adevarat la ceea ce vei obtine, gaseste o imagine de referinta, scoate-o la xerox si apoi citeste restul punctelor din aceasta lista.

2. Da-ti seama care este cea mai dificila parte a tatuajului tau. Daca iti doresti o opera mai complicata, atunci trebuie sa mergi la cineva care stie sa faca opere complicate, e concluzia site-ului www.salon-tatuaje.ro. Daca doresti un portret, mergi la cineva specializat in portrete, iar daca doresti un cap de lup, du-te la cineva care face unul foarte reusit. s-ar putea sa-ti para o nebunie, dar lectia de aici este ca nu toti artistii de tatuaje sunt egali. Doar pentru ca cineva poate face un “dragon” excelent, nu inseamna ca va face si un “inger” reusit.

3. Obtineti recomandari reale. Sa te uiti prin portofoliul unui tatuator de la salon sau de pe site-ul lui este o modalitate buna, dar cel mai bun mod de a-ti da seama de abilitatile cuiva este sa vezi opera pe care a facut-o personal. Oamenilor carora li se fac tatuaje le place de obicei sa vorbeasca despre ele, asa ca daca observi pe cineva cu niste cerneala simpatica, intreaba-l de unde a luat-o. Pentru asta sunt facuti prietenii cu tatuaje. De asemenea, daca ai gasit deja un salon care iti place, este mai mult decat probabil ca asistentul care-ti aranjeaza consultatia sau programarea sa aiba deja un tatuaj facut de cineva de acolo. Cere-i o recomandare personala pentru a afla la cine e cel mai bine sa mergi.

4. Nu te duce la un salon de tatuaje dezgustator. Tatuajul este o afacere, asa cum la un salon de unghii sau un salon de infrumusetare este o afacere si nu ti-ai face pedichiura sau frizura intr-un loc care arata ca o groapa de gunoi, nu? Un salon de tatuaje nu trebuie sa fie murdar pentru a fi bun. De fapt, nu ar trebui sa fie murdar. Si oamenii ar trebui sa fie profesionisti. Daca primesti semnale neplacute cand intri, este posibil sa nu te multumeasca rezultatul final.

5. Asigura-te ca iti place artistul pe care l-ai ales. Ar trebui sa-ti placa ca artist, dar chiar trebuie sa-ti placa si ca persoana. O parte din realizarea unui tatuaj este experienta din timpul realizarii un tatuaj si, daca deja incepi sa te certi cu tatuatorul in timpul consultarii, poate vrei sa continui sa cauti alte alternative. Este bine sa ne amintim ca probabil tatuatorii stiu ce este mai bine in ceea ce priveste pozitionarea si detaliile designului, dar daca simti ca esti impins sa faci un lucru pe care nu-l doresti, aminteste-ti ca va sta pe corpul tau pentru totdeauna, nu pe al lor.

Please follow and like us:
Pin Share

One comment

  1. Atat de multa lume are tatuaje in ziua de azi, ca e mai special ala care nu le are decat aia care le au :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *