Merita folosirea unui serviciu de spalatorie haine pentru afacerea Dvs?

Indiferent daca detineti un restaurant, o sala de sport sau un salon de coafura, spalatul hainelor sau al lenjeriei este o parte inevitabila a afacerilor. Si in timp ce spalarea rufelor ia timp si atentie de la alte lucruri importante, multi proprietari de afaceri incearca sa isi asume responsabilitatea, mai degraba decat sa angajeze un serviciu de spalatorie extern – in efortul de a economisi bani.

Dar economisiti bani luand aceasta decizie?

Mai jos sunt cateva dintre avantajele si dezavantajele utilizarii unui serviciu de livrare a rufelor pentru a va ajuta sa evaluati daca o astfel de investitie este potrivita pentru afacerea dvs:

De ce sa angajati un serviciu de spalatorie?

Exista multe motive pentru a angaja un serviciu de curatatorie haine Resita – inclusiv ca rufele dvs. vor deveni mai curate (datorita masinilor de spalat rufe comerciale de mare putere pe care le utilizeaza astfel de firme) – dar motivul numarul unu pentru care ar trebui sa utilizati un serviciu de spalatorie este… comoditatea.

Cand va predati responsabilitatile de spalatorie catre un serviciu profesional, angajatii dvs. vor fi eliberati de aceasta corvoada zilnica. Timpul lor va putea fi folosit pentru a lucra la sarcini mai importante, iar Dvs va veti putea concentra mai mult pe clientii Dvs.

Economisiti mult timp

Timpul este cel mai valoros bun al unei persoane – iar in afaceri, timpul este totul. Angajatii isi pot folosi timpul liber pentru a lucra la activitati care afecteaza rezultatul final – servicii pentru clienti, diverse procese de afaceri, precum si alte sarcini de mare valoare – in loc sa consume timp pentru o sarcina usoara precum spalatul rufelor. Acest lucru va imbunatati mersul afacerii, si va ajuta sa obtineti profituri mai mari.

Economisiti la produsele de curatare a rufelor

Spalarea rufelor in casa inseamna sa cumparati toate produsele de curatare necesare, sa platiti pentru intretinerea echipamentelor, costurile cu energie si apa, si costul muncii manuale implicate in spalarea rufelor.

Spalarea rufelor trebuie facuta, si intotdeauna va exista un cost asociat, explica cei de la www.spalatorie-curatatorie-haine.ro. Cu un serviciu de spalatorie profesional, aceste costuri pot fi folosite pentru a plati serviciul. Firmele de profil achizitioneaza aceste produse en-gross, la un cost mai mic, facand, prin urmare, angajarea lor o optiune mult mai eficienta din punct de vedere al costurilor in comparatie cu a le face singur.

Fiti verde fara sa va ruinati bugetul

A fi ecologic si a fi sustenabil este o responsabilitate importanta pe care trebuie sa si-o asume toti proprietarii de afaceri. Dar a fi prietenos cu mediul – de la materiale de curatenie la echipamente – poate fi costisitor si, in unele cazuri, nu este realist.

Aici intervine utilizarea unui serviciu de spalatorie durabil, fara toxine! Folosind un detergent fara toxine, bile de lana pentru uscator in loc de foi de uscator poluante, si masini de spalat care folosesc cu 30% mai putina energie, aceste firme contribuie cu adevarat la salvarea mediului.

Dezavantaje – Poate fi costisitor

Angajarea unui serviciu de spalatorie poate fi costisitoare, dar trebuie sa retineti ca, daca ar fi sa spalati singuri toate rufele, veti ajunge, de asemenea, sa platiti pentru echipament, produse de curatare si forta de munca – si in final, toate acestea se vor acumula intr-o cheltuiala uriasa pe termen lung.

Deci chiar aveti nevoie de un serviciu de spalatorie?

Totul se rezuma la a decide ce este important pentru Dvs. Daca este important sa va optimizati timpul, sa aveti confort si sa va concentrati angajatii pe activitati generatoare de profit, angajarea unui serviciu de spalatorie o optiune excelenta pentru a va usura sarcina.

Please follow and like us:
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *