Care este cea mai buna perioada a anului pentru a inlocui ferestre?

Lista de sarcini ramase neatinsa? Oferiti-i amanarii un dus rece, citind ghidul nostru in care va spunem care este cea mai buna perioada a anului pentru inlocuirea ferestrelor. Este scurt, dulce si garantat va va ajuta sa economisiti niste bani. Sa incepem…

Instalarea ferestrelor primavara: o prezentare generala

Sosirea primaverii anunta inceputul sezonului de renovare a locuintelor, cand stergem de praf lunga lista de sarcini si punem in practica bunele intentii.

In ceea ce priveste instalarea ferestrelor, primavara este cu siguranta un moment bun pentru o reducere; veti gasi majoritatea reducerilor sezoniere oferite in primavara, deoarece instalatorii isi propun sa programeze comenzi pentru prima parte a anului.

Avantaje:

Vremea este vizibil mai calda – ceea ce ofera o fereastra mai mare de oportunitati (scuzati jocul de cuvinte!) Pentru ca dumneavoastra sa setati o data pentru instalare, fara grija ca va fi reprogramata.

Dezavantaje:

Dezavantajele instalarii ferestrelor cu geam termopan primavara sunt foarte putine – singurul dezavantaj mic pe care il veti intalni sunt insectele care pot incerca sa va patrunda in casa in timp ce lucrati.

Vreti sa intre mai multa lumina in casa dumneavoastra? Instalarea ferestrelor noi in timpul verii va permite sa faceti fix acest lucru, creand iluzia de spatiu in plus.

Instalarea ferestrelor vara: o prezentare generala

Un alt moment popular pentru inlocuire, vara sugereaza ganduri la sarbatori si seri mai usoare si, in ultimii ani, ofera „vacante de lucru”.
Pentru unii dintre noi, rezervarea unei saptamani libere ofera ocazia ideala de a ne reinnoi din plin casele, transformandu-le cu ferestre modernizate, o noua galeata de vopsea si cateva plante in ghiveci pentru gradina!

Avantaje:

Vreti sa intre mai multa lumina in casa dumneavoastra? Instalarea ferestrelor noi in timpul verii va permite sa realizati fix acest lucru.

Mai mult decat atat, veti putea vedea, de asemenea, cum va transforma camera la prima mana – o propunere perfecta pentru a crea iluzia de spatiu suplimentar!

Dezavantaje:

In casele mai vechi, nivelurile mai ridicate de umiditate din aceasta perioada a anului pot aduce unele probleme, dar majoritatea instalatorilor pot lucra in aceste conditii.

Acesta este, de asemenea, cel mai aglomerat sezon pentru antreprenorii de geamuri, astfel incat s-ar putea sa va treziti ca nu puteti rezerva instalarea pentru saptamana dorita.

Instaland ferestrele in timpul iernii, veti putea simti beneficiile tangibile ale noilor ferestre, mai ales daca optati pentru sticla de tip LowE sau geamuri cu 3 panouri de sticla

Este mai bine sa instalati ferestrele toamna si iarna?

Daca cel mai bun pret este ceea ce vreti sa obtineti in primul rand, atunci raspunsul este absolut da! Iarna, instalatorii de ferestre cu termopane isi ascut incredibil de tare creioanele; sunt dornici sa-si castige personalizarea inainte de Craciun si, prin urmare, isi vor reduce preturile considerabil daca va rezervati instalarea inainte de mijlocul lunii decembrie.

Majoritatea contractorilor au disponibilitate buna in aceste doua sezoane; ceea ce este ideal daca aveti in vedere o anumita zi pe care doriti sa o rezervati pentru realizarea acestui proiect.

Aceasta este, de asemenea, perioada anului in care veti simti beneficiile tangibile ale ferestrelor dumneavoastra noi, mai ales daca optati pentru sticla de tip LowE sau geamuri cu 3 panouri de sticla. Este o situatie de castig-castig!

Please follow and like us:
Pin Share

2 comments

  1. Poate scrieti ceva si despre cum sa alegem geamurile termopane, ca sunt atatea firme si atatea produse diferite pe piata, si nu cred ca sunt toate la fel…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *