Cum sa promovezi un service de reparatii telefoane

O afacere profitabila de reparatii pentru telefoane mobile inseamna mai mult decat achizitii si servicii. Este despre crearea unor metode de a face noi clienti sa fie atrasi de produsele tale si sa-i incurajezi pe cei actuali sa mareasca frecventa de achizitii.

Te preocupa faptul ca promovarea este obositoare, desi este singurul mod de a obtine succes? Gandeste-te iar! Cei cu performante, de obicei, combina conceptele de promovare cu cererile pietei.

Monitorizare media

Catalogul web ReparatiiTelefoane.ro considera ca masurarea si evaluarea sunt considerente critice pentru un PR eficient si pentru planurile de publicitate. Companiile de top considera ca este eficient sa trimita mail-uri listelor de furnizori pentru a facilita masurarea si evaluarea pentru aceste campanii pe mail. Dificultatea vine insa atunci cand trebuie sa cuantifici prezenta pe piata si influenta marcii. Din fericire, monitorizarea media are abilitatea de a oferi afacerii tale o idee despre prezenta pe piata si alte variabile care sunt dificile de cuantificat. Atunci cand este executata cum trebuie, monitorizarea media poate ajuta marca si sa treaca peste mesajele negative si poate sa creeze o influenta mai mare in cercuri noi.

Capteaza atentia

Toti detinatorii de afaceri vor sa capteze atentia pentru a-si promova produsele, servicii si marca lor. Ai auzit si inainte: recomandarile sunt cea mai buna forma de promovare a produselor si marcilor. Pentru o afacere de reparatii telefoane, recomandarea de la actualii si fostii clienti este o considerenta critica pe piata. Procesul incepe cu dezvoltarea unor mecanisme care duc la aceste recomandari. Cu un efort minim, poti porni conversatii pe social media si alte vehicule de comunicare preferate de clientii de azi.

Potrivirea pretului

Potrivirea pretului este o protectie pentru cumparatorii ingrijorati ca pot gasi o oferta mai buna in alta parte. Pentru afaceri, potrivirea pretului elimina acest risc, convingand clientii atenti sa cumpere acum. Daca vor gasi un alt pret similar de la o alta afacere de reparatii pentru telefoane mobile, potentialii clienti iti vor abandona marca. Ei folosesc social media si alte unelte pentru a gasi cel mai bun pret, de aceea este obligaoriu pentru afacerile mici sa isi valorifice strategia potrivirii pretului cu o publicitate buna.

Please follow and like us:
Pin Share

One comment

  1. Fidelizarea clientilor e o strategie de care multe service-uri par sa uite. Toate lumea se concentreaza pe obtinerea de noi clienti, si uita de cei care au cumparat deja. Iar acestia sunt de 10 ori mai probabil sa cumpere din nou (daca serviciile au fost de calitate, evident).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *