Tipuri de saloane de infrumusetare

Saloanele de infrumusetare moderne sunt dotate cu echipamente de ultima ora si ofera servicii de aranjare a parului de orice fel: par permanent, vopsire, aplicarea de extensii, indreptarea permanenta a parului, tratamente de stralucire si multe altele. Ele pun la dispozitie si alte servicii profesionale de manichiura, pedichiura, tratament facial, masaj, epilare, bronzarea artificiala a pielii si chiar si tratamente complete de spa.

Tipuri de saloane de infrumusetare

Saloanele de infrumusetare se disting in functie de pret si serviciile oferite. Exista locatii in care poti intra fara programare si care au un pret mai accesibil decat cele de lux. Cele de cartier sunt ideale pentru persoanele ocupate care vor doar o simpla scurtare a parului sau un serviciu de spalare si aranjare a parului. Aceste tipuri de coafor au dotari limitate si ofera doar servicii de baza. Pe locul doi, in functie de pretul serviciilor, se afla saloanele detinute de o franciza sau un lant national de saloane renumite si recunoscute dupa marca si prestigiu.

Pentru cei care vor o schimbare de look dar vor sa pastreze o anumita decenta, aceste tipuri de salon sunt alegerea cea mai potrivita deoarece stilistii lor sunt instruiti foarte strict si trebuie sa treaca anumite teste inainte de a li se permite sa taie si sa aranjeze parul clientilor. Astfel de unitati ofera o gama larga de servicii si sunt echipate cu cele mai noi tehnologii. Saloanele de lux se pot gasi, de asemenea, aproape de cartierul in care locuiesti sau sunt detinute de un lant national sau international.

Please follow and like us:
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *