Asa am inceput

Am inceput cu poze, si am avansat la video

Era 2001. Pe atunci eram chiar incepator, calitatea pozelor nu este chiar buna dar este acceptabila si pentru mine momentul acela este mai important ca si calitatea pozei, acum daca ar fi sa fac iar o poza de genul ar iesi mult, mult mai bine deoarece am invatat unele lucruri, am “evoluat” fata de acum doi ani !

Nu poti sa zici ca “gata am aparat foto, fac 5 poze si sunt fotograf” nu-i chiar asa, ai nevoie de munca si imi place citatul “invatam din greseli”, pentru mine aceste poze nu sunt chiar bune dar a trecut timpul, stiu câteva “snecherii” noi si al putea prinde un apus mai bun ca cel de mai jos.

Eu sunt omu’ ala caruia poti sa-i spui in fata “frate nu e bine cum faci, trebuie sa ai mai multa grija aici si sa modifici cu mai multa atentie fotografiile” mai exact accept sa-mi spui in fata când gresesc (si gresesc de multe ori !) dar daca vi la mine pe un ton rautacios si ai aere de “cine mi-s eu” atunci se poate sa nu mai fiu asa incântat ! Trebuie sa incercicu frumosul nu sa te crezi mai presus pentru ca toti suntem egali.

Probabil ati mai vazut la mine fotografii cum este cea de mai jos, asa nu prea “colorata” ca celelalte si va intrebati (poate) care este chestia !? Pai nu e de vina nici aparatul, nici n-am facut vreo greseala când faceam poza ( daca poza nu imi place nu o pun) eu editez o parte din pozele care le urc, imaginea de mai jos a fost modificata cu programul photoshop si “update-ul” adus aceste fotografii se numeste old style care se gaseste in Images – Adjustments – Hue/Saturation si de acolo aleg Old Style. Nu este mare chestie sau sa zici ca strica fotografia dar mie personal imi place cum arata si de aceea unele poze prefer sa le modific asa !

Please follow and like us:
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *