Nunta perfecta – Unde sa acorzi atentie maxima

Rezerva un make-up artist

Vei dori sa arati perfect in ziua nuntii, iar un make-up artist te va ajuta sa fii asa cum vrei. Toate miresele au astazi unul pentru nunta si este unul din lucrurile pe care nu le regreta. Daca nu ai avut niciodata parte de un machiaj profesionist, vei ramane socata la diferenta pe care o face!

Nu te enerva pe spray-ul autobronzant si nu incerca orice noi remedii ce pot crea reactii adverse inainte de nunta. Similar, daca vei avea parte de o sesiune de rasfat inainte de nunta, cum ar fi un tratament facial, fa-l cu cel putin o saptamana inaintea zilei nuntii. Urmele post-tratament nu vor da bine.

Ai grija sa porti in geanta machiaje si ruj (sau roaga o domnisoara de onoare sa ti le tina) pentru mici retusuri pe timpul intregii zile. Machiajul cu aerograful poate ajuta foarte mult (si fotograful nu va fi fericit daca ii soliciti sa prelucreze in Photoshop fruntea stralucitoare sau linii nebronzate in fiecare fotografie, de fapt este foarte probabil sa iti ceara o taxa suplimentara pentru timpul in care va corecta aceste defecte).

Gandeste-te la luminozitate

Aceasta este un alt lucru pe care cuplurile tind sa nu-l ia in considerare (sau nici macar nu stiu ca trebuie luat in considerare) dar trebuie sa fie constienti de faptul ca lumina se schimba pe tot parcursul zilei, si vor avea diferite feluri de lumini in diferite imagini, ne informeaza d-nul Panaite, un fotograf de nunta din Brasov cu experienta de peste 10 ani in domeniu.

De exemplu, daca ai nunta iarna, cel mai probabil va incepe sa se insereze in jur de 16:30-17:00, prin urmareĀ  va trebui sa ai ceremonia sa mai devreme, pentru a-i da fotografului tau o sansa de a lupta pentru a obtine imagini-portret grozave, iar fotografiile de grup sa fie gata inainte ca lumina sa inceapa sa dispara. Daca nu sunteti superstitiosi in a va vedea unul pe celalalt inainte, si aceasta este o optiune foarte buna.

Cand te uiti dupa locuri, gandeste-te la lumina din fiecare camera. Dormitorul in care te pregatesti este mic si inghesuit ? Peretii camerei in care va avea loc ceremonia sunt din lemn de culoate inchisa cu ferestre mici? Tine minte, fotografiile sunt in esenta pictura cu lumina, si daca nu exista, fotograful tau nu poate face foarte multe fara sa foloseasca blitul.

Gandeste-te la ceremonie

Fotografiile din timpul ceremoniei vor fi fara indoiala cele mai importante. Majoritatea cuplurilor cu care vorbesc dupa nunta, spun ca au fost surprinsi de cat de mult au indragit aceasta parte. De asemenea, totul va zbura intr-o ceata nervoasa si cel mai probabil nu se va tine minte foarte multe lucruri, asa ca aceste fotografii sunt foarte importante. Cu toate astea, foarte multi preoti nu vor permite fotografierea in timpul ceremoniei, sau vor insista ca fotograful sa stea in capatul camerei tot timpul, aflam de la www.fotografnunta247.ro.

Ca si fotograf, este devastator sa aud asta in dimineata nuntii, deci daca puneti pret pe poze, aveti grija sa discutati cu preotul care oficiaza ceremonia pentru a afla dinainte daca va trebui sa tin cont de anumite limite.

Un alt lucru important este sa iti rogi politicos invitatii sa nu faca poze in timpul ceremoniei. Oaspeti cu telefoanele mobile in mana in timp ce pasesti spre altar sau blituri declansandu-se in timpul juramintelor vor fi deranjante atat pentru voi cat si pentru ceilalti invitati (si/sau vor strica pozele fotografiile profesionale).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *