Cum sa deschideti o afacere de reparatii televizoare

Oamenii au devenit mult mai dependenti de tehnologie pentru a se distra, pentru a munci si pentru a se deplasa. Gadgeturile si-au crescut mobilitatea, ceea ce le-a facut sa fie mai utile insa in acelasi timp si mai predispuse la a suferi avarii. Tv-urile de ultima generatie sunt costisitoare, greu de inlocuit si pot contine date importante de care oamenii au nevoie.

Deschiderea unui atelier de reparatii televizoare poate servi nevoilor posesorilor de astfel de produse si va poate aduce bani. Magazinele de astfel de produse ar trebui sa detina un atelier adecvat, si sa ofere un suport clienti de calitate. Atelierele de reparatii pot deveni centre autorizate care sa lucreze in parteneriat cu producatorii de electronice, sa repare dispozitivele avariate si sa indeplineasca garantii.

De ce aveti nevoie?

  • Certificare pentru oferirea de servicii de reparatii televizoare LCD in Buzau
  • Autorizatia de functionare
  • Atelier
  • Banc de lucru
  • Unelte specifice reparatiilor
  • Sistem de securitate

Deschiderea unui atelier de reparatii de televizoare

Obtineti autorizatie pentru astfel de lucrari. Aceasta poate fi ceruta de la autoritatile locale pentru a va permite sa oferiti servicii de reparatii. Autorizatia le va oferi de asemenea clientilor increderea ca produsele lor se afla pe mainile unor profesionisti.

Asadar, obtineti actele necesare si functionati precum o afacere legala. Respectati toate cerintele legislative locale pentru infiintarea unui atelier de reparatii televizoare.

Inchiriati sau cumparati un spatiu comercial. Cladirea trebuie sa fie usor accesibila clientilor si sa aiba spatiu suficient pentru o receptie si un atelier. Instalati un sistem de securitate si puneti afise pentru a descuraja hotii si a spori increderea clientilor.

Instalati atelierul. Podeaua trebuie sa fie usor de curatat, antistatica si ne lipicioasa. Ar trebui sa aveti o sursa de alimentare trifazica iar locul ar trebui sa fie dotat cu numeroase prize pentru a putea folosi simultan un numar mare de electronice. Zona trebuie sa fie bine iluminata. Bancurile de lucru ar trebui sa aiba prize proprii cu protectie la suprasarcina si lampi de marire. Creati rafturi de depozitare pentru a organiza cu usurinta aparatele primite, si pe cele ce urmeaza sa le predati.

Cumparati unelte specifice si dispozitive de testare. Unelte precum pistol de lipit, pasta, osciloscoape si dispozitive de masura a tensiunii – acestea sunt esentiale pentru un astfel de atelier.

Cumparati piese de schimb de la distribuitori. Multi distribuitori sunt autorizati pentru componente apartinand mai multor branduri.

Contactati producatorii pentru a afla cum puteti deveni unul dintre centrele de service autorizate. Cerintele pot include anumite specializari in repararea de produse, inspectii asupra atelierului dumneavoastra si a serviciilor oferite, si evidentierea unui istoric pozitiv. Investitia in timp si schimbarile aduse atelierului va vor fi rasplatite prin recomandari ale clientilor dumneavoastra.

Promovati compania prin reclama. Aceasta poate include campanii de marketing prin posta, anunturi in ziar, la radio si tv. Lasati consumatorii sa afle despre autorizarile dumneavoastra si despre faptul ca sunteti un service autorizat de televizoare.

Please follow and like us:
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *