Logo pentru service de reparatii electrocasnice – Aduna clienti direct din prezentare

In cele ce urmeaza voi incerca sa-ti expun pe scurt care sunt etapele de baza atunci cand iti creezi un logo pentru o firma care repara electrocasnice, si ce trebuie sa urmaresti. Un logo este esential pentru ca reprezinta cartea ta de vizita in fata clientilor si elementul dupa care acestia te recunosc dintr-o mie de firme asemanatoare, iar realizarea lui impune anumite conditii printre care includem si cunostinte de web design.

Logo-ul trebuie sa fie, in primul rand, simplu pentru ca rolul lui este, dupa cum aminteam anterior, de a da posibilitatea clientilor tai sa te recunoasca repede. El trebuie sa contina elemente originale care sa te identifice atat pe tine ca firma cat si activitatea de reparatii electrocasnice pe care o tu o executi, astfel ca logo-ul tau poate fi un omulet cu un cheie si o surubelnita, un aparat de masurat si o salopeta ori acelasi omulet care cara in spate un aparat electrocasnic imens – totul depinde de imaginatie.

Daca n-ai idei foarte bune in ceea ce priveste realizarea unui astfel de simbol atunci cerceteaza putin piata cu firme de reparatii electrocasnice si vezi ce au companiile rivale si tu nu ai, dar nu le copia munca ci mai degraba angajeaza pe cineva care se pricepe la web design. Daca nu stii unde sa iti cauti competitorii, incearca pe reparatii-electrocasnice.net.

Probabil ca fiind la inceput te gandesti foarte mult la viitorul companiei tale, daca va avea un succes enorm sau daca va avea doar destui clienti cat sa-ti permita un trai decent. Oricum ar fi, un logo trebuie sa rezistente timpului, iar cea mai buna dovada este Coca Cola – simbolul lor este aproape neschimbat din momentul in care au fondat compania, astfel ca a trecut cu brio testul timpului.

Pe scurt, logo-ul nu poate lipsi, iar acesta trebuie sa fie usor de amintit si sa iasa totodata in evidenta, dar nu printr-un mod agresiv. Cu toate ca firma ta de reparatii electrocasnice este abia la inceput nu se stie niciodata unde te va duce succesul, asadar imagineaza-ti un logo atractiv si peste 50 de ani.

Please follow and like us:
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *