Inchirierea unui apartament in regim hotelier – Cele mai bune sfaturi pentru redactarea anuntului

Partea esentiala a anuntului tau de disponibilitate a unui apartament de inchiriat in regim hotelier pe diferite website-uri este descrierea proprietatii. Un rezumat clar si precis de 100 de cuvinte poate spune o poveste minunata despre apartament, si poate avea ca rezultat un avantaj competitiv imens asupra altor locuinte de inchiriat din zona.

Alegerea locuintelor de vacanta pe Internet se bazeaza in principal pe descrierile proprietatilor si pe fotografiile pe care le postezi. Desi facilitatile esentiale reies din fotografii si din anunt, descrierea proprietatii tale va trebui sa atraga atentia asupra lucrurilor care fac ca locuinta sa merite banii chiriasului.

Exista o diferenta intre descriere si sectiunea de distractie.  Descrierea este textul scurt, pozitionat imediat sub titlu. Lista de obiective de distractie poate fi lunga si detaliata. Insa descrierea trebuie sa fie scurta, creativa si incitanta. Ea poate fi elementul care il va impinge pe chirias sa apese butonul de rezervare.

Iata cateva puncte pe care le poti lua in considerare atunci cand scrii descrierea proprietatii:

  1. Punctele cele mai importante ar trebui descrise in cel mult 100 de cuvinte, astfel incat atentia cititorului sa fie captata de descriere pentru cel mult 20 de secunde. Pune accentul pe lucrurile mici si luxoase pentru a-ti face proprietatea mai speciala, lasand restul detaliilor la sectiunea de distractii.
  2. Scrie ca si cum ai discuta cu o persoana despre lucrurile de care va beneficia pe timpul sederii in apartamentul tau. In loc de „noi”, foloseste mai mult „tu” si „al tau”, care il vor face pe cititor sa se simta ca si cum ai vorbi direct cu el. In loc sa-i spui „Piscina este incalzita”, ai putea spune „Vei adora sa inoti in piscina incalzita”.
  3. Foloseste mai multe cuvinte pentru a argumenta de ce acest spatiu de cazare oferit de tine este destinatia ideala de vacanta, nu pentru a descrie lucrurile care sunt disponibile in casa. In timp ce atractiile zonei locale pot fi mentionate in sectiunea „imprejurimi”,  este putin probabil ca aceasta sa fie si atractia pentru locuinta ta, de vreme ce si alte locuinte sunt la fel de aproape, in cazul in care nu exista o distinctie clara. Concentreaza-te pe a fi unic.
  4. Nu uita sa mentionezi beneficiile suplimentare pe care le ofera proprietatea ta, in timp ce exista posibilitatea ca alte proprietati sa nu le ofere.
  5. Foloseste propozitii complete scurte. Cel mai bun mod pentru a afla daca textul suna dur sau inegal este de a-l citi cu voce tare. Astfel, vei afla cum recepteaza cititorul textul atunci cand il citeste cu voce tare partenerului sau.
  6. In timp ce scrii descrierea, evita limbajul colocvial pe care potentialii chiriasi l-ar putea intelege cu greutate sau in mod gresit.
  7. Folosirea termenilor dinamici in descriere reduce numarul de cuvinte necesare. „Bea-ti relaxat cafeaua de dimineata pe balcon in timp ce numeri caprioarele care hoinaresc in padurile din jurul proprietatii”. Acum cititorul stie ca exista fauna in jur, asfel incat se va putea bucura de imprejurimi indiferent de vreme, si va avea o priveliste relaxanta din casa.
  8. Desi in sectiunea dedicata distractiilor se aduce vorba de elementele suplimentare si partile pozitive ale acestui apartament de inchiriat in regim hotelier, este necesar sa readuci in discutie una sau doua trasaturi din descrierea proprietatii. Poti spune „Camera noastra mare iti permite sa gatesti si sa petreci simultan timp cu familia”, care este un mod excelent de a inlocui „Camera cu bucatarie complet utilata”, listata in sectiunea de distractii.

Please follow and like us:
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *