Primii pasi in afacerea cu scoala de soferi

Indiferent daca doriti sa incepeti de la zero, doriti sa va mutati de la o scoala de sofer la o activitate independenta sau pur si simplu doriti sa va asigurati ca faceti tot ce puteti pentru a va maximiza afacerea; iata cateva idei care va vor tine pe drumul cel bun:

Website

Site-ul dumneavoastra este locul in care toate informatiile pe care doriti sa le oferiti ar trebui sa fie disponibile. Este o mare oportunitate de a va arata personalitatea si de a va exprima stilul de predare. Este un plus pentru sa aveti o aplicatie, deoarece este benefic sa aveti afacerea accesibila de pe fiecare dispozitiv si eventual cateva instantanee. Exista multe site-uri web care ofera sabloane pe care le puteti utiliza pentru a va asigura un aspect ordonat, organizat si deliberat.

Social Media

Social media este ceva ce ar trebui sa faceti – Nu exista semne de intrebare. Este gratuit, aveti control complet si atunci cand folositi corect obiectele veti ajunge doar la persoanele de care aveti nevoie. Permiteti-mi sa va prezint un scenariu: un elev de-al dumneavoastra, de 18 ani, tocmai a trecut testul si dumneavoastra ati facut o fotografie a lui detinand carnetul de sofer in timp ce statea in fata masinii dumneavoastra. Alta imagine pentru galerie, excelent.

Dar de ce va opriti aici? Prin pagina dumneavoastra de pe Facebook il puteti eticheta, felicitand-ul pentru succesul pe care il pot vedea de asemenea toti prietenii, adica toti prietenii lui vad imaginea reusitei sale si ca el a trecut prin mainile dumneavoastra de instructor iscusit. Am vazut astfel de imagini care au peste 100 de aprecieri si o cantitate considerabila de actiuni si comentarii la subsol. Este foarte mult trafic catre pagina dumneavoastra – multi adolescenti care vor sa inceapa sa conduca in viitorul apropiat. Asigurati-va ca utilizati Twitter si Instagram, precum si Facebook, personalizand continutul pentru a se potrivi platformei acolo unde este necesar.

Carti de vizita

Este foarte buna strategia digitala pentru marketingul de afaceri, sa nu uitam totusi de elementele de baza alemarketingului traditional. Cartile de vizita reprezinta o investitie simpla, care vine de mana cu renumele raspandit prin viu grai. Exista atat de multe situatii in care o carte simpla cu detaliile dumneavoastra poate incheia tranzactia. Asa ca asigurati-va ca le aveti intotdeauna la indemana pentru a le oferi elevilor dumneavoastra; niciodata nu stiti daca acestia au un prieten interesat de asa ceva.

Concluzie

Din ce in ce mai multi instructori incearca sa scape dintr-o scoala de sofer si sa lucreze pe plan independent. Cea mai buna parte a acestui lucru este ca aveti controlul deplin. Nu lasati asta sa va distruga, si poate deveni cel mai bun atu al dumneavoastra. Utilizati aceste idei pentru a va indrepta in directia cea buna si, cel mai important, pentru a va defini stilul.

Please follow and like us:
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *