Gaseste de lucru pe Internet

Poti gasi joburi online mai usor decat off-line

Mi-am ajutat acum ceva timp un amic sa se angajeze in Resita. Am acolo cateva cunostiinte care stiam ca ma pot ajuta si am zis de ce sa nu imi ajut un amic. Nu se stie niciodata cand o sa am si eu nevoie de ceva.

Se faceau angajari si l-am ajutat sa prinda un job stabil. Am putini prieteni dar ii ajut oricand pot – este foarte important sa ai pe cineva aproape atat la bine cat si la greu. Eu am gasit mereu de munca prin intermediul celor de la Ejobs. Gaseste de lucru pe Internet

Cand vreau sa ma angajez caut foarte usor locuri de munca pe Internet si primesc foarte multe oferte. Am reusit sa ma angajez acum doua luni dupa ce am intrat pe o platforma online si am trimis cv-ul la o companie destul de cunoscuta la noi in tara.

Pe bestjobs se gasesc si foarte multe locuri de munca la mine in oras, insa cei care angajeaza au nevoie de oameni seriosi dispusi sa faca cariera. Am inceput sa vad din ce in ce mai multi tineri motivati sa munceasca. Cand cresti mare nu iti mai da nimeni sa mananci – trebuie sa muncesti pentru a trai.

Mie niciodata nu mi-a placut sa depind de parinti si de aceea am cautat mereu sa gasesc un loc de munca stabil. Daca nu erau cei de la platforma online de joburi probabil nu eram angajat la firma la care lucrez in prezent. Am avut noroc si am stiut sa caut ce trebuie.

Please follow and like us:
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *