Pastrarea unei diete cand ai un program incarcat

Cand vine vorba de a tine diete de slabit, multi dintre noi enumera faptul ca un obstacol in calea succesului nostru este lipsa de timp, pentru a prepara mesele adecvate si gustarile pentru nevoiele noastre dietetice. Adesea, pentru a gati pentru intreaga familie, este mult mai convenabil sa arunci un produs alimentar intr-o oala sau sa recurgi, in ultima instanta, la fast-food, mai degraba decat sa prepari masa sanatoasa si hranitoare pe care toti ar trebui sa o consumam.

Cu toate acestea, exista lucruri pe care le poti face, care vor reduce tentatia de a alege calea usoara si care iti vor satisface nevoile dietetice. Primul dintre acestea este un procedeu cunoscut sub numele de „gatitul o data pe saptamana”. Cu aceasta metoda, in doar o zi, puteti gati suficiente mese care sa ajuga pentru o saptamana. Asta inseamna ca ,pentru fiecare seara a saptamanii, ai o masa prietenoasa prietenoasa pentru dieta, gata de a fi consumata. Daca intreaga ta famile tine dieta sau mananca sanatos, impreuna cu tine, de asemeni, aceasta situatie este una foarte functionala. A tine dieta si a include obiceiuri alimentare santoase in mancarea oferita intregii tale familii este o modalitate grozava de a oferi un exemplu copiilor tai, care te va pastra motivata si va indeparta tentatia.

Atunci cand vei folosi metoda prezentata mai sus, vei congela mancarea pe care nu o vei consuma imediat si o vei dezgheta in dimineata in care vei manca, pentru a gati atunci cand te vei intoarce acasa de la munca sau cand vei decide ca este timpul pntru masa de seara. Acesta este un proces care functioneaza bine, indiferent de cat de multe meciuri de fotbal, cursuri de dans sau recitaluri de muzica ai notate in calendar pentru acea saptamana. Vei reusi sa iti pastrezi dieta in timp ce deja ai pregatita o masa grozava pentru familia ta, in fiecare seara a saptamanii. Poti de asemenea sa incerci si o dieta cu cartofi.

De asemeni, ar trebui sa te asiguri ca ai in frigider o aprovizionare serioasa cu fructe, legume si salate, taiate si curate, in scopul de a face feluri de mancare impozabile pentru pranzuri si gustari rapide. Avand aceste alimente pregatite te va ajuta sa rezisi tentatiei de a gusta din produsele alimentare preambalate si bogate in calorii in timp ce, de asemeni, va ajuta sa te asiguri ca ai o rezerva de fructe si legume proaspete pentru a servi 5 mese pe zi. De asemeni, ar trebuie sa pastrezi la indemana cateva cutii cu iaurt, ca un produs de dieta bun, rapid si usor. Canile cu budinca fara zahar sunt o alta gustare decenta pentru cei care au nevoie de ceva usor si rapid la indemana. Prepararea si planificarea sunt esentiale in atingerea cu succes a obiectivelor de pierdere in greutate. Prin pregatirea a cat mai multe produse alimentare, nici nu vei simti interesul pentru acele mese si gustari preambalate si bogate in calorii, pe care foarte multi dintre noi se bazeaza atunci cand nu sunt la dieta.

Un alt ajutor in ceea ce priveste timpul este acela de a face fitness in toate momentele favorabile din timpul zilei. Mai degraba decat a efectua in fiecare zi un antrenament de lunga durata, incearca sa gasesti metode de a aduce un pic de fitness in cele mai banale momente ale zilei (urca scarile la pranz, parcheaza la nivelul superior al locului de parcare si coboara pana la nivelul inferior, apoi urca inapoi, folosind scarile) parcheaza mai departe de usa supermarketului si vezi daca mall-ul tau are o ruta de plimbare clar marcata. Vei fi uimita de oportunitatile ascunse pe care multi dintre noi le au pentru a exersa pe perioada zilelor ocupate. De multe ori, trucul consta in a descoperi activitati cand ai treburi de facut, mai degraba decat in timpul liber.

In concluzie, dieta nu trebuie sa fie atat de dura precum ai putea crede ca este. Exista tot felul de planuri preconcepute pentru cei care tin dieta de slabit in cazul in care aceasta simti ca este cea mai buna alegere pentru tine. Fie ca alegi mesele de la Lean Cuisine, Jonny Craig sau programul Slim Fast, exista tot felul de momente prielnice de a actiona tinand dieta si facand fitness, chiar si in mijlocul celor mai aglomerate programe. Atunci cand iti planifici activitatile pentru dieta asigura-te ca ai luat in considerare recomandarile si sfaturile mentionate mai sus.

Please follow and like us:
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *