4 Intrebari care va ajuta sa alegeti o spalatorie de covoare

1. Curatati in mare parte covoare ale unor afaceri sau ale persoanelor fizice?

Ar trebui sa alegeti o companie specializata sau care se ocupa adesea de covoare comerciale, deoarece acestea sunt un alt tip de covor care necesita ingrijire speciala. Nu doriti sa alegeti un curatator de covoare de acasa, care sa caute online „cum sa curatati covorul comercial” inainte de a va prezenta afacerea.

Angajarea unei companii care stie sa va trateze covorul comercial in mod corect este cel mai bun mod de a va asigura ca treaba se face corect. O curatare comerciala defecta a covoarelor poate pune bete in roatele afacerii dvs., asa ca asigurati-va ca angajati pe cineva cu experienta.

2. Oferiti o garantie scrisa pentru munca dvs.?

O firma de curatare covoare serioasa isi va garanta intotdeauna munca, deoarece vor mai intai de toate ca clientii sa fie fericiti. Orice ezitare de a oferi o garantie este un mare semn de avertizare ca nu vor face cea mai buna munca.

Un serviciu profesional de curatare a covoarelor isi va reface intotdeauna cel putin munca daca nu sunteti pe deplin multumiti. Daca ofera si mai mult ca garantie, sunt cu adevarat increzatori in abilitatile lor si puteti fi aproape sigur ca vor face o munca grozava.

3. Ce metoda de curatare a covoarelor folositi?

Raspunsul la aceasta intrebare ar trebui sa fie suficient de usor de inteles. Fiti atenti la vanzatori care folosesc o multime de jargon tehnic care va lasa sa va intrebati ce tocmai au spus, care pot fi intentionat confuzi pentru a va face sa platiti un pret mai mare pentru ceva de care nu aveti nevoie.

Ii puteti intreba ce tip de sapun folosesc daca exista si daca este sigur pentru sanatate si mediu. Daca nu stiu, ati putea face o alegere pe care nu o intelegeti cu adevarat.

Puteti intreba si despre timpul de uscare, precizeaza cei de la website-ul www.spalatoriecovoare.net. Daca utilizeaza un anumit tip de curatare chimica a covorului, acesta trebuie sa se usuce rapid si sa poata fi folosit din nou peste o ora sau cam asa. Pentru curatarea cu abur poate fi necesar sa lasati covorul peste noapte, ceea ce ar putea fi o problema pentru operatiunile dvs. de afaceri.

4. Cum calculati preturile pentru serviciile lor?

Exista doua metode principale pe care le folosesc o multime de produse de curatat covoare comerciale pentru a veni cu un pret, acestea pot fi taxate dupa metru sau dupa camera. Majoritatea companiilor vor pune pret pe metru, deoarece este o masurare mai precisa, in special in conditii comerciale.

Aveti grija daca vi se solicita un pret pe camera, deoarece uneori vor avea taxe suplimentare pentru o camera mare, care ar putea fi mult mai mare decat va asteptati. Cei mai buni detergenti de covoare vor dori sa lucreze la metru.

Multe produse de curatat covoare va vor oferi o estimare la telefon daca stiti cat de mult covor trebuie curatat, dar este intotdeauna mai precis sa aveti o estimare personala. Daca priviti covorul mai curat, va va oferi o idee mult mai buna despre ce fel de munca va fi nevoie pentru a face treaba bine.

Please follow and like us:
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *