Electronice de acasa

Pe cine alegi sa iti repare electronicele?

E sambata dimineata si esti in procesul de punere a rufelor stranse in timpul saptamanii in masina de spalat veche si de incredere, setezi pe programul de care ai nevoie si apesi butonul. Astepti sunetul ce iti indica ca masina se umple cu apa, dar nu se intampla nimic.

Exista doar o tacere rece si enervanta. Masina de spalat nu se simte bine – s-a stricat. Asa ca te uiti in Paginile Aurii si pe Internet pentru a cauta un serviciu de reparatii electronice, numai pentru a descoperi zeci de anunturi, in toate formele si dimensiunile. Cum alegi unul? Cum poti alege dintr toate aceste servicii de reparatii pentru aparatele casnice care va fi onest, economic, inteligent si capabil?

Un loc bun pentru a incepe este de prin a cere recomandari de la prieteni si vecini. Cu cine au lucrat in trecut? Au fost multumiti cu lucrarile de reparatii? L-ar folosi din nou? De ce sau de ce nu? Au fost preturile rezonabile? Tehnicianul a aratat si s-a comportat ca un profesionist?

In timp ce cauti prin acele Pagini Aurii, uita-te pentru un tehnician care accepta plata prin carduri de credit. Proprietarii de afaceri mici trebuie sa indeplineasca cateva criterii pentru a accepta plata prin carduri de credit. Istoricul de credit al proprietarului de afaceri (personal si de afaceri) trebuie sa fie satisfacator inainte sa le fie aprobata de catre banca aplicarea pentru a accepta plati majore cu carduri de credit.

Si plata prin cartea de credit ofera consumatorului unele cai de recurs pentru lucrari de reparatii electronice de calitate inferioara. In cazul in care aparatul nu este reparat satisfacator, poti contacta agentii de la banca ta si solicita ca costul reparatiei sa fie restituita.

Studiaza anunturile din Pagini Aurii si de pe Internet. Un anunt de o dimensiune considerabila indica faptul ca firma si-a luat angajamentul serios si a facut investitii financiare mari in viitorul afacerii lor. Anunturile din Pagini Aurii se platesc in transe lunare pentru intregul an pentru care cartea de telefon este in vigoare, indiferent daca afacerea este de succes sau nu.

Nu cauta o firma dupa pret sau o firma care promite “nici o taxa de serviciu daca fac ei reparatia”. Suna cateva companii de electrocasnice si pune cateva intrebari. Cum ar fi “Cat de mult s-ar percepe pentru a schimba pompa de apa la o masina de spalat Whirlpool 2010? Care ar fi nota totala pentru reparatii, inclusiv orice taxe de serviciu, tarifele de calatorie, componente si manopera ? “

Aceasta este o reparatie foarte comuna, iar majoritatea companiilor ar trebui sa fie in masura sa calculeze un pret destul de repede. O reparatie specifica este o modalitate buna de a compara costurile reale si de a descoperi orice taxe ascunse.

Nu te lua doar dupa pret. Nu vrei ca cel mai ieftin tip din oras sa lucreze la aparatele electrice sau cu gaz. (Economisirea a 100 lei pentru reparatia unui aparat nu ti se va parea o idee buna atunci cand formezi 112 si iti scoti copiii afara dintr-o casa in flacari. Si atunci cand suni inapoi acel tip care ti-a reparat aparatul atat de ieftin, vei afla s-a intors la vechiul loc de munca de livrare de pizza.) Gaseste pe cineva la mijloc, sau mai scump.

Suna o firma de imobiliare mare si intreaba ce servicii de reparatii folosesc. Inspectiile efectuate inainte de inchiriere sau vanzare de multe ori dezvaluie masini de spalat si frigidere stricate, etc. O buna parte din apelurile de servicii de reparatie provin din agentii imobiliari disperati si manageri de proprietate de inchiriere.

Please follow and like us:
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *