Ciocolata

Iubesti ciocolata? Atunci ar trebui sa citesti asta

Daca nu iti place ciocolata atunci acest articol nu este este pentru tine. Dar daca esti una dintre iubitoarele elixirului dulce care nu se poate opri din mancatul acestui dulce aromat, atunci iti recomand cartea Dieta iubitoarelor de ciocolata de Carole Matthews.

Dupa ce au facut parte din Clubul iubitoarelor de ciocolata care este primul volum, cele patru dulci protagosnite se intorc cu noi peripetii la care ne fac martori cu multa placere si ne amuza cu stangacia lor si cele mai neastepate intamplari.

Inainte de a citi acest volum, iti recomand ca mai intai sa citesti primul volum in care sa te obisnuiesti cu personajele, felul lor de a fi si stilul de viata a fiecaruia dintre ele, sa le cunosti sa te familiarizezi cu ele si cred ca tarie ca vei avea o favorita.

In al doilea volum eroinele noastre se intorc cu acelasi chef de viata pe care l-am intalnit si in primul volum, iar stangaciile si intamplarile bizare se vor tine lant de ele asa cum ne-am obisnuit deja. Imi place sa cred ca acest volum este mult mai bun si mai savuros decat predecesorul sau si mult mai delicios decat o tableta de ciocolata.

Cele patru progatosniste care te vor plimba prin vietile lor complicate in cele 368 de pagini ale cartii sunt: Lucy, Chantal, Nadia si Autumn. Toate vin din lumi diferite dar toate cele patru eroine au o pasiune comuna si anume dependenta de ciocolata si probleme legate de barbatii din viata lor. Fiecare dintre ele o duce mai bine sau mai putin bine cu barbatul din viata ei.

 Cartea a aparut la Editura All si o puteti comanda de AICI.

Daca Lucy a ramas la fel de nehotarata cu ce barbat sa se casatoareasca, nici Nadia nu o duce mai bine a carei sot este dependent de jocurile de noroc. Autumn, in acest volum aproape ca nu mai are viata personala din cauza belelelor si necazurilor in care intra fratele ei. Iar Chantal care urmeaza sa aduca pe lume un copil nici nu stie cine e tatal copilului.

Daca in primul volum cele patru simpatice personaje au trebuit sa savarsesca un jaf, acum lucruile se schima si cele patru devin traficante de droguri pentru ca ele trebuie sa faca o livrare de droguri. Lucrurile nu sunt chiar asa usoare cum par iar de aici incep toate necazurile si peripetiile la care ele participa.

Ceea ce m-am impresionat pe mine cel mai mult, este felul in care autoarea a reusit sa construisca personajele total diferite intre ele, dar totusi a reusit sa le gaseasca un numitor comun si sa le adune pe toate in jurul placerii de a savura ciocolata. Prietenia dintre personaje este de admirat mai ales ca in zilele noastre rar de intampla ca patru fete sa fie atat de apropiate si sa sara una in ajutorul celelalte.

Cartea cred ca este exact ca o cutie de bomboane aromate, nu stii niciodata la ce sa te astepti de la urmatoarea pagina. Din fericire cartea este usor de citit si o recomand cu mult drag celor care vor sa isi imagineze un fel de Sex and the city in varianta tiparita.

Cartea cred ca merge savurata bineinteles alaturi de o cutie de bomboane sau macar o cicolata pentru ca o data ce incepi sa savurzi paginii cartii este aproape imposibil sa nu ti se faca pofta de elixirul dulce si negru cu gust de cacao.

Ai citit cartea? Ți-a placut?

Please follow and like us:
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *