Marketing pentru cabinete stomatologice – 9 Pasi usor de pus in practica

Marketingul clinicii dumneavoastra dentare poate fi dificil, mai ales atunci cand atentia dumneavoastra este atrasa in atat de multe directii. Intre gasirea pacientilor noi si mentinerea clientelei deja existente, marketingul poate scadea pe lista prioritatilor. Cu toate acestea, marketingul este vital pentru cresterea numarului de clienti noi. Pentru a incepe, aici veti gasi cateva strategii de marketing pentru stomatologi dovedite pentru a fi folosite ca lista de referinta pentru cabinetul dumneavoastra.

Felicitari¬†“Bine ati venit in cartier”

Listele cu noi proprietari de case sunt disponibile din mai multe surse, uneori la un anumit cost. Profitati de aceste liste si trimiteti un card “Bine ati venit in vecinatate” catre acesti noi potentiali pacienti.

Implicati-va in comunitatea dumneavoastra

Pacientii sunt mai predispusi sa se simta legati de un medic dentist pe care il intalnesc in afara biroului stomatologic. Sponsorizati evenimente locale, de la evenimente de caritate pana la atletism scolar, cumparati publicitate, donati obiecte cu logo-ul dumneavoastra pe ele, infiintati o cabina sau doar faceti-va cunoscuta prezenta.

Incepeti un blog

Nu subestimati puterea unui blog pentru a va conecta cu potentiali pacienti, pentru a le oferi informatii interesante si relevante pentru viata lor.

Optimizare SEO

Asigurati-va ca site-ul dumneavoastra este alimentat cu continut SEO. Continutul SEO conduce oamenii pe pagina dumneavoastra prin listarea mai buna in motoarele de cautare.

Oferta controalelor / curatarilor gratuite sau la pret redus

Toata recunosc o afacere buna, dar mai intai se vor documenta. Asigurati-va ca nu oferiti aceleasi stimulente ca orice alta clinica din oras. Articolele si materialele dumneavoastra publicate ar trebui sa fie suficient de diferite pentru a atrage atentia pacientilor.

Oferiti un discount

Reducerile intotdeauna atrag pacientii, iar acest lucru are un bonus suplimentar prin care pacientii vor avea mai multe sanse sa pastreze o rezervare daca au platit anticipat.

Promovati rezulatatele, nu serviciile

Nimeni nu este stimulat sa treaca la actiune, daca i se vorbeste despre umplerea cavitatilor sau despre detartraje. Inspirati-i pe cei ce doresc un zambet frumos, dinti albi si o gura sanatoasa. Amintiti-va mesajul si asteptati ca apelurile sa vina catre dumneavoastra.

Pay Per Click (PPC)

Publicitatea PPC este o modalitate foarte buna de a obtine cele mai multe rezultate din planul de marketing. Aceste anunturi achizitionate ajuta la dezvoltarea unei clientele si la recrutarea unui nou trafic bazat pe plasarea publicitatii platite pe un motor de cautare. Acesta vizeaza consumatorii in functie de cautarile lor si va lasa in pozitia de a atrage noi persoane pe pagina dumneavoastra.

Retargetarea anunturilor

Stiti cum puteti plasa anunturi pe Google pentru anumite cuvinte de cautare, cum ar fi “medicul dentist in oras”? Asta este Google Adwords. In cadrul AdWords, puteti face ceea ce se numeste retargeting de cautare, care afiseaza numai anunturi de cautare persoanelor care au accesat anterior site-ul dumneavoastra Web. Asa ca imaginati-va ca cineva viziteaza site-ul dumneavoastra si il lasa sa se intoarca la Google pentru a cauta concurenti sau pentru a face mai multe cercetari si vad un anunt diferit pe care il afisati, care spune: “Tocmai ati vizitat site-ul meu web. Iata 20% reducere daca sunati chiar acum! “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *